3.ca.21. Sant Jordi: llibres i roses?

cd6b72c09a81ba4650f5bcd461bfeb9d

Ja sabeu que dia 23 d’abril és el dia de Sant Jordi. Sabeu que és tradició regalar roses i llibres a aquelles pertsones de qui estam enamorats o a la família i als amics. Des de fa uns anys és també el dia internacional del llibre.

Sabeu també que Sant Jordi va ser, segons la llegenda, un caveller valerós que va matar un drac i va alliberar la princesa que el monstre tenia segrestada. De la sang que va vessar el monstre en va sortir una rosa.

Enguany, però, cap sant Jordi no ha pogut vèncer encara el monstre que ens té segrestats a casa. És un monstre petit i ens el pinten de blau, però és ferotge i poderós i no té por de les espases. Mentre cercam la manera de vèncer-lo, podem enganyar-lo un poc i deixar volar la imaginació. Per fer això tenim molts mitjans i també per crear coses que ens facin sentir lliures.

la setmana que ve començarem a treballar amb un llibre, però aquests dies ho farem amb una rosa. Us propòs una activitat que no és obligatòria, però us convid a participar-hi. Els que hi participeu em podeu enviar una foto per correu (abans de dia 28) i, si em donau permís (i esper que sí) la penjaré al blog.

Proposta:

  1. Feis una rosa vermella de paper, cartó, roba o qualsevol altre material.
  2. La penjau al balcó o a la finestra de casa el dia de Sant Jordi, dia 23 d’abril i la hi deixau fins que vulgueu.
  3. Feis una foto de la rosa a la finestra, si pot ser, o a una altra lloc si us resulta impossible fer-la a la finestra.

Aquí us deix un enllaç per si algú es vol inspirar, però ho podeu fer com vulgueu i amb el que tengueu a casa, és clar.

https://www.naciodigital.cat/canaldigital/noticia/17702/cinc/idees/originals/fer/rosa/sant/jordi/ma

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s